Particuliere verzekeringen

Het verzekeren van risico's in uw leven gaat volgens ons niet over hetgeen verplicht is of persé noodzakelijk. Het gaat erom dat u de juiste keuzes maakt. En deze keuzes kunt u pas maken als u inzicht krijgt in alle mogelijkheden. En dat inzicht geven wij u als uw persoonlijke, onafhankelijke verzekeringsadviseur.

De juiste verzekering

Pakketten die passen
Wij brengen samen met u de risico’s in kaart. Daarna stellen we een verzekeringspakket voor u samen. Uiteraard helemaal onafhankelijk, want we zijn aan geen enkele verzekeraar gebonden. We houden rekening met uw wensen en zoeken precies die pakketten die het beste aansluiten tegen de scherpste en meest passende premie.

Snelle oplossing
Maar dat is niet het enige dat belangrijk is als het om verzekeren gaat. Heeft u eenmaal schade, dan is het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Niet als nummer, maar als gewaardeerde klant. Wij snappen hoe vervelend het is om schade te hebben en hoe dat zo snel mogelijk opgelost moet zijn. Hurkmans Financieel Advies regelt het voor u.

Benieuwd of u kunt besparen op uw verzekeringspakket? We rekenen het helemaal vrijblijvend voor u uit. 

Vrijblijvend advies

Wacht niet langer en neem contact op. Wij staan voor u klaar. Klik op onderstaande button of bel 0485-849320 of mail naar info@hurkmansfinancieeladvies.nl.

Neem contact op