Hypotheekadvies zoals het bedoeld is

Er zijn genoeg momenten te bedenken waarop u op zoek gaat naar advies over een hypothecaire geldlening: U gaat voor het eerst een woning kopen. Of u gaat uw woning verbouwen of verduurzamen. U kiest ervoor om naar een andere woning te verhuizen. U besluit om uit elkaar te gaan en wil de mogelijkheden bekijken of één van u de woning kan behouden. Misschien moet u de keuze gaan maken voor een nieuwe rentevaste periode of u wenst uw huidige hypotheekvorm eens onder de loep te leggen. Allemaal gebeurtenissen waarop u gebaat bent bij het juiste advies door uw Erkend Hypotheekadviseur. 

Tijdens onze afspraak zullen wij uw wensen in kaart brengen. Wij kijken naar de relatie tussen uw inkomsten en de maandlasten van de hypotheek. Maar ook kijken we naar de risico's die we kunnen afdekken. Al deze facetten komen naar voren tijdens een hypotheekgesprek. We kijken daarbij naar het heden, naar uw verleden en naar uw toekomstbeeld. En daarbij kijken we naar uw persoonlijke situatie in het bijzonder. 

Een comfortabel idee dat uw Erkend Financieel Adviseur klaarstaat met onafhankelijk, eerlijk en gedegen advies. 

Erkend Financieel Adviseur

Iedere hypotheekadviseur en financieel adviseur moet wettelijk gezien zijn verplichte diploma's op orde houden, wat inhoudt dat je eens in de drie jaar getoetst wordt. Als Erkend Hypotheekadviseur / Erkend Financieel Adviseur ben ik bovenwettelijk gecertificeerd en een expert op het gebied van hypotheken in de breedste zin van het woord. De Erkend Hypotheekadviseur / Erkend Financieel Adviseur dient elk jaar zijn deskundigheid te bewijzen via een examen. Dit noemt men permanente educatie.

Bij Hurkmans Financieel Advies is Maurice Hurkmans diegene met het diploma Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Financieel Adviseur. Hij heeft, naast bovenstaande diploma normen, de verplichting om permanent vakbekwaam te blijven opdat hij te allen tijde op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen op zijn vakgebied (hypothecair, fiscaal, regionale en politieke beslissingen). U bent hierdoor ervan verzekerd dat Maurice op alle fiscale en financiële gebieden up to date is en blijft.

Tevens heeft Maurice de opleiding tot bedrijfsadviseur afgerond. Hij is gecertificeerd om u te adviseren en te bemiddelen bij een financiering van uw bedrijfspand.

Ervaring & aandacht

Bij de keuze voor Hurkmans Financieel Advies als uw hypotheekadviseur kiest u voor zeer ruime ervaring en persoonlijke aandacht voor u, uw familie en uw hypothecaire geldlening. Oftewel advies zoals advies bedoeld is! Wij dagen u uit om contact met ons op te nemen!

Neem contact op