Verzekeringen zoals ze bedoeld zijn

Er zijn verzekeringen die verplicht zijn. Denk daarbij aan een zorgverzekering, een opstalverzekering als u een woning koopt en een autoverzekering als u een auto aanschaft. Andere verzekeringen zijn wellicht niet verplicht, maar wel heel verstandig om af te sluiten. Toch zal dit voor iedereen anders zijn en het heeft ook te maken in welke levensfase u zit. Onze verzekeringsadviseur, Omar Baljet, gaat met u vrijblijvend in gesprek om uw wensen te inventariseren. Zo brengt hij alle risico's in kaart en geeft advies over welke risico's u het beste zou kunnen afdekken middels een verzekering. En als onafhankelijk adviseur onderzoekt hij welke verzekering het beste past bij elk risico dat u wenst af te dekken.

Ook gaan wij als uw tussenpersoon regelmatig na of uw situatie nog past bij uw verzekeringspakket en bekijken we of dit wellicht beter, goedkoper of meer passend kan. Wij dagen u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen en uw verzekeringen (beter) te regelen.

Verzekeringen zoals ze bedoeld zijn
Verzekeringen zoals ze bedoeld zijn

Particuliere verzekeringen

En weet u precies wáár u voor verzekerd bent? U wilt immers niet oververzekerd zijn, want dan betaalt u onnodige kosten. Alles goed verzekerd geeft een goed gevoel.

Naar particulier
 

Zakelijke verzekeringen

Uw bedrijfspand wordt door brand verwoest. Een klant stelt u aansprakelijk voor een (productie)fout. Uw factuur wordt niet betaald. Een onderneming kent vele risico’s. Heeft u die in kaart?

Naar zakelijk

Ervaring & aandacht

Bij de keuze voor Hurkmans Financieel Advies als uw verzekeringsadviseur kiest u voor zeer ruime ervaring en persoonlijke aandacht voor u, uw familie en uw verzekeringen. Oftewel advies zoals advies bedoeld is! Wij dagen u uit om contact met ons op te nemen!

Neem contact op