Goed advies = Hurkmans Financieel Advies

Hurkmans Financieel Advies B.V. is voortgekomen uit Hurkmans Hypotheekadvies wat in 2012 is opgericht door Maurice Hurkmans. Hurkmans Financieel Advies bestaat uit:

  • Maurice Hurkmans, eigenaar, Erkend Hypotheekadviseur, Erkend Financieel Adviseur en bedrijfsadviseur. 

  • Diana Klomp, hypotheekondersteuner, binnendienst verzekeringen. 

  • Omar Baljet, verzekeringsadviseur. 

Daarnaast werken we samen met Pim Teunissen van Teunissen Assurantiën en met Jorg Goedvriend van Goedvriend pensioencoach, inzake al uw vragen omtrent het pensioen (voor in de toekomst en voor klanten die al genieten van het pensioen). 

U kunt bij ons terecht op ons kantoor in Gennep (Zandstraat 82) of op ons kantoor in Boxmeer (Steenstraat 152). 

Goed advies = Hurkmans Financieel Advies
Goed advies = Hurkmans Financieel Advies

Goed advies van A tot Z

Hurkmans Financieel Advies staat voor goed advies van A tot Z. Sterker nog; wij staan voor excellent advies. Maar wat is dat nu? 

Het juiste advies is advies waar er daadwerkelijk naar u wordt geluisterd en waar er rekening wordt gehouden met uw wensen, uw levensstijl en uw plannen voor nu en in de toekomst. 

Daarnaast stopt het advies niet bij de voordeur, zogezegd. Nee van A tot Z houdt in dat wij u begeleiden tijdens het proces en daarna blijven wij uw aanspreekpunt voor al uw vragen. Ook de nazorg en onderhoud van uw verzekeringen en hypotheek nemen wij heel serieus. Wij nemen dan ook op gerichte tijden contact met u op om te checken of alles nog naar wens gaat en of er mogelijk wijzigingen hebben plaatsgevonden waardoor het raadzaam is om alles onder de loep te leggen. Dat is naar onze mening advies van A to Z. 

Goed advies = Hurkmans Financieel Advies
Goed advies = Hurkmans Financieel Advies

Neem contact op

Wij dagen u uit!! Neem contact met ons op en ondervind het persoonlijke advies van Hurkmans Financieel Advies.

Of u nu heel complexe vragen over hypotheken of het financieren van een bedrijfspand heeft. U heeft het vermoeden dat uw autoverzekering te duur is. Uw woning moet uiteraard goed verzekerd zijn. U wil uw eigen leven of dat van uw naasten verzekeren, u heeft vragen over het leasen van een auto. Wij gaan u helpen. Want daar draait het juiste advies om; het persoonlijke contact met uw adviseur!! Klik hier op de contactbutton en laat uw gegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Maar beter nog; bel of mail ons. Of loop even binnen op kantoor, wij zien u graag verschijnen. 

Neem contact op